Detaje rreth te shkuares se liderave te megaholdings duke filluar nga kreu dhe deri tek me te vegjlit ne Shqiperi dhe lidhjes se tyre me Skema piramidale te falimentuara me pare.

Dr. Seref Mentese

Kush eshte Seref Metese? Seref Mentese eshte me nenshtetesi Turke i lindur ne 1971 dhe rritur ne Gjermani. Pasi ka mbaruar gjimnazin ne Gjermani ne vitin 1987 ka provuar te studjoj per mjeksi mirepo e ka lene universitetin pa e filluar mire. Me pas,
replique sac a main replique sac a main pas cher replica handtaschen replica handtaschen replica chanel borse replica borse replica louis vuitton bolsos replica bolsos replica handtassen replica handtassen 忱快扮快志抑快 扼批技抗我 把快扭抖我抗我 扼批技抗我 replica rolex uhren replica bolsos 把快扭抖我抗我 扼批技抗我 replica gucci handtassen replica hermes handtassen replique sac de luxe 忱快扮快志抑快 扼批技抗我
replica rolex uhren replica hermes taschen replica louis vuitton handtaschen