Genjeshtra #2 e Mega Holdings

Nese do pyesni rreth Mega Holdings ata qe jane futur tashme ne sistem do ju shpjegojne se Mega Holdings shtrihet ne 120 shtete ne mbare boten dhe ka me mijera anetar ne kete sistem. Por kjo eshte vetem nje genjeshter qe kembet i ka shume te shkurtera.

Te kalojme me poshte tek vertetimi i genjeshtres se Mega Holding

Sic mund ta shikoni nga ALEXA (nje website qe tregon burimin e vizitoreve sipas shteteve) 82% e burimit te trafikut ne faqen kryesore ( ku te gjithe njerezit e perfshire ne kete sistem duhet te futen sesben) eshte nga Turqia , 10% e burimit te vizitoreve rezultojne te jene nga Shqiperia dhe pjesa qe mbetet jane Vendet e tjera Ballkanike si Kosove Maqedoni dhe Mal i zi, Gjermania (Turqit ne gjermani) Azerbajxhani, Qipro (pjesa Turke), Turkmenistan, Taxhikistan etj etj … Si mundet nje firme qe ka me mijera persona ne sitem ne 120 shtete te botes trafikun ta kete pothuajse vetem nga Turqia?

Si mund ti besohet nje firme kur qellimi kryesor i tyre eshte mashtrimi?

Komento

replique sac a main replique sac a main pas cher replica handtaschen replica handtaschen replica chanel borse replica borse replica louis vuitton bolsos replica bolsos replica handtassen replica handtassen է֧֧ӧ ާܧ ֧ݧڧܧ ާܧ replica rolex uhren replica bolsos ֧ݧڧܧ ާܧ replica gucci handtassen replica hermes handtassen replique sac de luxe է֧֧ӧ ާܧ
replica rolex uhren replica hermes taschen replica louis vuitton handtaschen